HDMI ljudutplockare till Analogt & Digitalt ljud

Logga in för att se priser och lagerstatus.

AU-11CD

Utgående modell, få kvar i lager.

En otroligt sinnrik och användbar produkt.


Extra användbar nu när AppleTV 4 kommer eftersom den inte har någon separat utgång av ljud som tidigare versioner har. Alltså, har du haft en AppleTV av tidigare generationer där du har kopplat optiskt ljud till en ljudanläggning eller förstärkare och bytt upp dig till den nya AppleTV4 och vill behålla det optiska ljudet är det en sådan här du behöver.


Har du dessutom en 4K TV och vill ha möjlighet att utnyttja den fullt ut så behöver du 4K versionen av den här produkten: CYP/// AU-11CD-4K22 Ljututplockare för HDMI med 4K stöd


Observera att det finns produkter i andra butiker som ser ungefär likadana ut och kostar mycket mindre. Vi har kunder som köpt och lämnat tillbaka flertalet exemplar av dessa och köpt vår istället. Den här fungerar till skillnad från den andra piratkopian! 


Hämtar ut analogt och digitalt optiskt ljud från en HDMI signal.


Den lämnar dessutom HDMI signalen orörd, så vad den gör är att den bryter ut ljudet till exempelvis en förstärkare, men behåller signalen i dess ursprung.


Funkar dessutom som en HDMI repeater som du kan använda för att "knuffa på" signalen lite. Fungerar upp till och med 20m kabel innan förstärkaren, och 15m efter densamma.


Specification:


Input: 1 x HDMI

Output: 1 x HDMI, 2x RCA, 1 Optical

Power: 5V/1.2A DC (US/EU standards, CE/FCC/UL certified)

Dimensions: 90(W) x 85(D) x 35(H)mm

Weight: 300g

Packaged: Retail Sleeved